Αμ δε φταίει μόνον ο Θεοχάρης… Καταργείται το οικογενειακό επίδομα του ΟΑΕΔ!!!

Ήμασταν από τους πρώτους που φωνάζαμε για τον κ. Θεοχάρη. Ζητούσαμε εδώ και καιρό την απομάκρυνσή του. Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, η απομάκρυνση Θεοχάρη «Αν γινόταν μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, δε θα μας έβρισκε σύμφωνους. Όμως, επειδή πραγματικά πιστεύουμε ότι ο κ. Θεοχάρης, δεν έχει αίσθηση του τι συμβαίνει στην αγορά και στην πραγματική ζωή, ίσως να χρειάζεται περισσότερο ελεύθερο χρόνο… Οπότε, ας του τον δώσουμε!!!»

Όμως, μήπως τελικά δε φταίει μόνον ο κ. Θεοχάρης; Διαβάζουμε σε δεκάδες ιστοσελίδες, ότι καταργείται το οικογενειακό επίδομα του ΟΑΕΔ!!!

Βρε πάτε καλά; Με ποια λογική χτυπάτε ξανά την οικογένεια; Μήπως έχετε την ψευδαίσθηση ότι αυτοί που παίρνουν το συγκεκριμένο επίδομα (αλλά και τα περισσότερα επιδόματα) είναι τίποτα πλούσιοι; Ή μήπως για μια ακόμη φορά, βρίσκετε εύκολα θύματα και τους τα παίρνετε;

Έχουμε γράψει αμέτρητες φορές, για την ανάγκη στήριξης της οικογένειας. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα υπογεννητικότητας. Αντί να δώσετε λοιπόν κίνητρα στα νέα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν, κάνετε το ακριβώς αντίθετο. Πλείστα όσα τα παραδείγματα (τεκμήριο τα παιδιά, κόψιμο αφορολόγητου κ.π.α.).

Και ξέρετε, όταν η Λίστα Λαγκάρντ μένει στο συρτάρι (μαζί με δεκάδες άλλες λίστες), όταν κάποιοι απλά δεν αγγίζονται, όταν τα υποζύγια είναι τα ίδια και τα ίδια, όσο καλή διάθεση και αν έχουμε, κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα δικαιολογήσουμε με τίποτα.

Ειδικά στα εθνικά θέματα, δε χωρά καμιά δικαιολογία. Και η αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας είναι τεράστιο εθνικό θέμα. Οι μελέτες δείχνουν ότι σε λιγότερο από 30 χρόνια, οι αλλοδαποί θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες… στην Ελλάδα.

Ξυπνήστε λοιπόν κύριοι του οικονομικού επιτελείου, πριν να είναι αργά!!!

Share

One thought on “Αμ δε φταίει μόνον ο Θεοχάρης… Καταργείται το οικογενειακό επίδομα του ΟΑΕΔ!!!

  • 06/06/2014 at 01:29
    Permalink

    Έτσι ακριβώς… Τα είπες όλα!!!

    Reply

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

www.burddit.com